17.08.2017

Müftü Aşık, Şehit Acar İçin Yapılan Mevlid-i Şerif Programına Katıldı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan Doğan Acar için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Akhan Mahallesinde bulunan Baba ocağında gerçekleştirilen mevlid programına Valimiz Hasan Karahan, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Müftüsü Mehmet Aşık,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Pamukkale İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlilerinin okuduğu  Mevlid-i Şerif'le devam etti.

Program okunan Mevlid-i Şerif in ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın dua etmesiyle son buldu.