24.06.2017

Denizli İl Müftülüğü Tarafından Engelli Vatandaşlarımıza İftar Verildi

Denizli İl Müftülüğü Ramazan ayı münasebetiyle 23 Haziran 2017 Cuma akşamı engelli vatandaşlarımızı iftar sofrasında bir araya getirdi.

Polisevi’nde düzenlenen iftar programına, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Mehmet Yığın, Talat Özmet, Merkezefendi İlçe Müftüsü Dr. Gencal Şenyayla, Şube Müdürü Ömer Karakaya, şefler, İl Engelli Koordinatörleri İmam Hatip Mehmet İm, Kur’an Kursu öğreticisi Hacer Yenidede ve ilimizde faaliyet  gösteren engelli derneklerinin başkanları, engelli vatandaşlarımız  ve aileleri katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Aşık eşi Hamiyet Aşık’la beraber iftar öncesi masaları dolaşarak engellilere ve ailelerine  hoş geldiniz dedi. Akşam ezanın okunmasıyla İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet tarafından yapılan iftar duasının ardından oruçlar hep birlikte açıldı. İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet tarafından yemek duası yapıldı.

Duanın ardından İl Müftüsü Aşık, bir teşekkür konuşması yaparak “Peygamber efendimiz iftar sofrasına misafir olanlara dua ederdi. Bende size dua ediyorum. Bu Ramazan ayında davetimize icabet edip bizi kırmayarak buraya kadar geldiniz, soframıza şeref kattınız, bize şeref verdiniz, Allah razı olsun. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. Şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

İftara katılan engelli derneklerinin başkanları, engelli vatandaşlarımız  ve aileleri İl Müftüsü Mehmet Aşık’a “Bizi düşünüp, değer verdiğiniz ve sofranızı bize açtığınız için çok teşekkür ederiz” dediler.