07.04.2017

ADRB’den Kur’an Kursu Öğreticilerine Tanıtım

Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) koordinatörü Vaiz Aliye Arslan, Merkezefendi İlçe Müftülüğünün Mart ayı Kuran Kursu öğreticileri toplantısına katılarak, ADRB çalışmalarını anlattı.

Denizli Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya Merkezefendi İlçe Müftüsü Dr. Gencal Şenyayla, Şube Müdürü Abdullah Akyel ile Kuran Kursu öğreticileri katıldı.

ADRB koordinatörü Vaiz Aliye Arslan yaptığı konuşmada, “Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu yakından tanıtmak için siz değerli Kur’an Kursu öğreticilerimizle beraber olmak istedik. Toplumumuzda ailelerin yozlaşması ve dağılması üzerine sistemli bir çalışma yapılıyor. El ele vererek ve çok çalışarak bu kötü durumun inşallah üstesinden geleceğimize inanıyorum. Kurslarımızla birlikte aile içi iletişimle alakalı seminer ve halka açık toplantılar yapmamız gerekiyor. Bu faaliyetler sayesinde toplumdaki aile bağlarını zayıflatan ve ailelerin dağılmasına sebep olan kötü gidişatın önüne geçebiliriz.” dedi.