27.09.2018

İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, Müftü Yardımcılığı Görevinden Ayrıldı

Denizli İl Müftü Yardımcısı iken Merkezefendi İlçe Müftüsü olarak atanan Talat Özmet, önceki görevinden ayrılıp, yeni görevine başlamak üzere İl Müftüsü Mehmet Aşık’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “İl Müftü Yardımcımız iken Merkezefendi Müftülüğü’ne atanan Talat Özmet’e görev süresinde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde Cenâb-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet, “Siz değerli Müftümüzle beraber üç yıl çalıştık. Tecrübenizden istifade ettik. Bundan sonraki görevimde sizden edindiğim tecrübeyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Cenâb-ı Hak cümlemize, hayırlı vazifeler yapmayı nasip eylesin ve utandırmasın.” dedi.

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, Özmet’e günün anısına plaket verdi.

Daha sonra İl Müftü Yardımcıları ve diğer mesai arkadaşları ile tek tek vedalaşan Özmet, kendilerinden helallik dileyerek ve yeni görevinde dua beklediğini ifade etti.