12.06.2018

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde yapılan “Kadir Gecesi Özel”  programı çerçevesinde Denizli’de bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve beraberindeki heyet İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın müftülük ziyaretine Diyanet İşleri Başkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü, Başkanlık Basın Müşaviri Burak Orhan eşlik etti.

İl Müftülüğü girişinde İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcıları ve daire personeli tarafından karşılanan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve beraberindeki heyet daha sonra İl Müftülüğü makamına geçti.

Daha sonra Başkan Prof. Dr. Ali Erbaş, toplantı salonunda daire personeli ile sohbet etti.

Gerçekleşen ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a İl Müftüsü Mehmet Aşık, günün anısına hediye takdim etti.