27.04.2018

Başkanlık Heyeti İl Müftülüğü’nü Ziyaret Etti

“Din İstismarı İle Mücadele”  paneli nedeniyle İlimizde bulunan, Diyanet İşleri Başkanlığı Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Muhammed Zeyd Özel, Başkanlık Vaizi Nurettin Muhtar Acar ve Ankara Müftülüğü Vaizi Ulviye Ezerbolatoğlu  İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Hasan Hüseyin Palabıyık ve Talat Özmet hazır bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Muhammed Zeyd Özel, “Denizli’mizde iki günlük 'Din İstismarı İle Mücadele' programları nedeniyle İl Müftülüğümüzün organize ettiği etkinlerle Din görevlileri başta olmak üzere vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. İl Müftümüz Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret ederek,  yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.” şeklinde konuştu.

Başkanlık heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Kıymetli Daire Başkanımızın sorumluluğundaki heyetimizin bizleri ziyaret etmesi memnun ve mesrur etti. 'Din İstismarı İle Mücadele'   çalışmaları hakkında istişare etme imkânı bulduk. Faydalı bir görüşme oldu.” dedi.