15.03.2018

ADRB’den Anlamlı Ziyaret

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini ve Rehberlik Bürosu (ADRB) Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Merkezefendi Müftülüğü Vaizi Hamide Belgrat’ın rehberliğinde gerçekleşen ziyarete, Günbattı Mescidi Kur’an Kurs öğreticisi Ebru Kan ile öğrencileri de iştirak etti.

Vaiz Belgrat’ın rehberliğindeki misafirler, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Günbattı Mescidi Kur’an Kursu Öğreticisi Ebru Kan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra Merkezefendi Vaizi Hamide Belgrat “İslam’ın Kadına Verdiği Değer” konulu konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşma akabinde ilahiler okundu ve dua edildi.

Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini ve Rehberlik Bürosu’nun gerçekleştirdiği programdan memnuniyetini dile getirerek, hatırlanmanın ve ziyaret edilmenin mutluluk verici olduğunu ifade ettiler.