12.01.2018

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık MÜSİAD Denizli Şubesini Ziyaret Etti

Denizli İl Müftüsü Mehmet AŞIK Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesini ziyaret etti. Ziyaret 09.01.2018 Salı günü  kahvaltıda gerçekleşti. Kahvaltı programına MÜSİAD Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İl Müftüsü Aşık; Müftü yardımcıları ve Vaizler ile iş adamlarını ziyaret ederek işyeri çalışanlarına sohbet ettiklerini dile getirdi.

Müftü Aşık; Denizlili iş adamlarının Diyanet İşleri Başkanlığı ve yürütülen din hizmetlerine katkılarının memnuniyet verici olduğunu ve iş adamlarının Diyanet camiasının her daim yanında olduğunu ifade etti.

Müftü Aşık,” Denizli İl müftülüğü olarak sanayi kenti olan Denizlimizde birçok iş yerinde haftalık  dini sohbetlerimiz olmaktadadır. Bu sohbetlerin çalışanlar üzerinde büyük bir tesiri olacağına ve çalışma hayatında verimliliğin artmasına vesile olacağına inandığımızı  ifade etmek istiyorum.” dedi.

İl Müftüsü Mehmet Aşık’a MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin tarafından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği adına plaket takdim edildi.

Sohbet havasında geçen kahvaltı programında Müftü Aşık; Müstakil Sanayici İş Adamları Derneğine plaket takdimi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.