21.12.2017

Üniversite Öğrencileri ‘Sabah Namazı Buluşması’nda Bir Araya Geldi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı (KYK) İbn Haldun Yurt’unda kalan üniversiteli erkek öğrenciler “Sabah Namazı Buluşması” programı için Delikliçınar Yeni Camii’nde bir araya geldi.

“Sabah Namazı Buluşması” programına İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık, KYK İl Müdürü Mustafa Sabri Ak, İbn Haldun Yurt Müdürü Cevdet Aslan ve Manevi rehber görevlisi Arif Topuz ile öğrenciler katıldı

Programı öğrencilere sabah namazı sonrası Delikliçınar Yeni Camii Derneği tarafından kahvaltı ikramında bulunuldu.

Yapılan ikramlar sonrasında İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık öğrencilerle sohbet etti.

Yapılan programda konuşma yapan İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık; “Öncelikle programı tertip eden koordinatörlere, emeği geçen din görevlilerine, programa iştirak eden öğrencilere ve ikramda bulunan dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Programa iştirak eden kardeşlerimize de eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum.” dedi.