11.08.2017

Müftü Aşık, ‘Camii-Çocuk Buluşması’na Katıldı

Merkezefendi İlçe Müftülüğüne bağlı Somuncubaba Camii'de "Cami-Çocuk Buluşması” programı yapıldı.

Programa İl Müftüsü Mehmet Aşık, Merkezefendi İlçe Müftüsü Dr. Gencal Şenyayla ve Şube Müdürü Abdullah Akyel, İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Mehmet Demir, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Müftüsü Dr. Gencal Şenyayla açılış konuşmasında; çocukların geleceğimiz için önemine, dini değerlerle donanımlı gençliğe duyulan ihtiyaca değindi.

İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Camilerimizin çocuklarla çok daha güzelleşti. Hamdolsun Rabbime. Şu güzel tabloyu yılın her zamanında görmeyi de bizlere, Cenab-ı Hak nasip etsin. Çocuklarımız, dünya hayatının süsüdür. Yaz tatilinde camiye gelerek dini ve ahlaki erdem kazanmaları sayesinde, bu güzel yurdumuz daha iyi yerlere gelecektir. Öğrencilerimizi tebrik eder, ebeveynlerinizi canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmanın ardından, yaz Kur'an Kursu öğrencileri hazırladıkları programı icra ettiler.

Öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunularak program son buldu.

Yapılan program; Somuncubaba Camii, İbrahim Cinkaya Camii, Çoban Camii ve Bereketli Mevlana Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımlarıyla icra edildi.