19.06.2017

İzmir Müftüsü Muslu’dan Müftü Aşık’a Ziyaret

İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Müftü Yardımcıları Mehmet Yığın, Hasan Hüseyin Palabıyık ve Talat Özmet hazır bulundu.

İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, “Ramazan ayınızı tebrik ederim.  Diyanet İşleri Başkanlığımızın ‘Ramazan Ayı Buluşmaları’ çerçevesinde Burdur’a giderken İl Müftümüz Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret etme imkanı buldum. Değerli Müftümüzle, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.” şeklinde konuştu.

İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Kıymetli Müftümüzün bizleri ziyaret etmesi memnun ve mesrur etti. İzmir ve İlimizdeki Ramazan ayı programları ve müftülük çalışmaları hakkında istişare etme imkânı bulduk. Faydalı bir görüşme oldu.” dedi.