08.10.2018

STK’dan, Denizli İl Müftülüğü'ne Ziyaret

Adalet ve Medeniyet Derneği İl Temsilcisi Yunus Emre Bağlar ile Kardeşlik ve Birlik Derneği Başkanı Muzaffer Ahmet Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle İl Müftülüğü'nü ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) yaptığı ziyarette İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca ile Hasan Hüseyin Palabıyık hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Adalet ve Medeniyet Derneği Denizli Temsilcisi Yunus Emre Bağlar, “Değerli Müftümüzün nevi şahsında tüm din görevlilerimizin ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Mehmet Aşık ise, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda din görevlerimizin katılımları ile çeşitli programlar yapıyoruz. Tüm görevlilerimize Cenab-ı Allah, sorumluluğumuzun şuuruyla hareket ettirsin.” diyerek ziyaret için teşekkür etti.

Ziyaret müftülük makamında çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.