26.04.2018

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

İl Buluşmaları kapsamında Denizli’de bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve beraberindeki heyet İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın müftülük ziyaretine Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Cenksu Üçer, Denizli Valisi Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Halil Canavar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci eşlik etti.

İl Müftülüğü girişinde İl Müftüsü Mehmet Aşık ve İl Müftü Yardımcıları ve daire personeli tarafından karşılanan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve beraberindeki heyet daha sonra binada incelemede bulunarak İl Müftülüğü makamına geçti.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftülüğü Şeref Defteri’ni imzalayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a İl Müftüsü Mehmet Aşık, 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi'nin Denizli meydanında halka millî mücadele için verdiği fetvayı günün anısına hediye etti.