25.04.2018

İl Buluşmaları Denizli’de Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığımızın ‘İl Buluşmaları’ çerçevesinde 7’ncisi İlimizde gerçekleştirilen programa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu başkanlığında teşkilatımızın üst düzey yöneticileri tarafından, bir dizi toplantılar tertiplenerek, 21 - 22 Nisan 2018 tarihlerinde Denizli'de icra edildi.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Cenksu Üçer, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Başkanlık Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu, Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler ve şefler katıldı.

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık yaptığı selamlama konuşmasında, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın gerçekleştirdiği ‘İl Buluşmaları’ çerçevesinde 7’ncisi İlimizde gerçekleştirilen programa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu başkanlığındaki heyeti şehrimizde misafir etmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu’da “Diyanet tarafından sunulan hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, yürütülen hizmetlerin yerinde görülerek tespitlerde bulunulması, merkez ve taşra bütünlüğünün sağlanması, taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçilmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla düzenlenen “İl Buluşmaları" toplantıları kapsamında siz değerli teşkilatımızın temsilcileri ile bir araya geldik.” dedi.

Daha sonra Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Cenksu Üçer, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu görev sorumlulukları hakkında konuşmalar yaptı.

İlçe Müftüleri yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirme de bulunduktan sonra, yaşanılan sıkıntıları çözümü hakkında istişarede bulundu.