07.10.2017

Din Görevlilerine ‘Kişisel Gelişim’ Konferansı Verildi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Denizli İl Müftülüğü tarafından Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Ersan Öz tarafından sunulan "Kişisel Gelişim" konulu konferans verildi.

Denizli İl Müftülüğü tarafından 2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası konferansına, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, PAÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Ersan Öz, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Mehmet Yıgın, Hasan Hüseyin Palabıyık, Talat Özmet, İlçe Müftüleri, Vaizler, müftülük çalışanları ve din görevlileri katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Bayramyeri Camii İmam Hatibi Fettah Kahraman’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Programın açılışında konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın öneminden söz ederek, “Efendimiz’in (sav) misyonunu yüklenen siz değerli görevlilerimiz, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir görev üstlendiniz. Toplumun inşası yönündeki rolünüz çok büyüktür. Bu vesileyle, 2017 Yılı ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı’ kutlar, Cenab-ı Hak’tan başarılarınızın artarak devamını dilerim.” dedi.

Prof. Dr. Ersan Öz verdiği “Kişisel Gelişim” başlıklı konferansta; “Etkili İletişim Teknikleri”, “Beden Dili”, “Kamusal Yaşamda Protokol Kuralları”, “Kişisel İmaj ve Dış Görünüm”, “Özgüven” ve “Hitabet” konularına değindi.

Yaşadığı deneyimleri konferansta sohbet havasında katılımcılarla paylaşan Prof. Dr. Öz’ün kullandığı dil ve üslup salonda bulunanların büyük beğenisini kazandı.

Programın sonunda Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Prof. Dr. Ersan Öz’e verdiği konferanstan dolayı teşekkür etti